Få bedre præsentations teknik med PowerPoint kurser

08 September 2019 Astrid Pedersen
Få bedre præsentations teknik med PowerPoint kurser

Drømmer du om at kunne levere flotte, overbevisende præsentationer, som kan understøtte dine projekter og understrege dine pointer? Vil du gerne forbedre din fremlæggelses teknik, og lære, hvorledes en Microsoft PowerPoint kan hjælpe dig til at formidle alt fra regnskaber og budgetter til projekt pitches og briefings?

Så bør du overveje, om det ikke var en god idé at investere i et Microsoft PowerPoint kursus. Her vil du ikke blot lære teknikken bag det yderst anvendelige program – du vil også modtage træning i fremlæggelse og kommunikation. Og du vil få en fornemmelse af, hvad det er der gør at en præsentation skiller sig ud og skaber opmærksomhed – og ikke blot får publikum til at falde i staver.

Hvordan bruger jeg Microsoft PowerPoint i mit job?

Microsoft PowerPoint er bredt anvendt som redskab i forbindelse med præsentationer, som skal fremlægges for en større eller mindre mængde mennesker. Det kan for eksempel være en præsentation af et projekt, som skal igangsættes, hvori deltagerne skal briefes om formål, indhold og forventede resultater. Det kan også være en fremlæggelse af årets resultater på regnskabs siden, hvor det kan være vældig nyttigt at benytte sig af visuelle og grafiske repræsentationer for at vise en vækstkurve eller anskueliggøre en pointe.

Her er Microsoft PowerPoint særdeles velegnet, idet applikationen har integration med eksempelvis Microsoft Excel. Her igennem åbnes mulighed for fremstilling af grafer og diagrammer, som kan tjene som visualiseringer af tørre tal og ellers uoverskuelige data.

Den helt store fordel ved Microsoft PowerPoint frem for en tavle, et white board eller en præsentation på papir er, at alle deltagere kan tilgå din præsentation, uanset hvor i verden de befinder sig. Dette betyder, at du kan lave Microsoft PowerPoint præsentationer over fjern konference, eller fremsende præsentationen via mail, så dine deltagere har mulighed for at gennemlæse denne forud for mødet eller konferencen.

Du kan læse mere om Microsoft PowerPoint, og finde dit Microsoft PowerPoint kursus, på https://www.4d.dk/kurser/office/powerpoint 

Read more