Køb en energibesparende luft vand varmepumpe

16 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle skrotte det gamle fyr? Så bør du overveje at investere i en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt en af slagsen.

Hvorfor skal jeg skifte til en luft/vand varmepumpe?

Der er op til flere gode grunde til at bytte det gamle fyr ud med en luft til vand varmepumpe.

Først og fremmest er der den økonomiske. Du har nemlig store besparelser i vente hvis du vælger at skrotte fyret og i stedet installere en moderne varmepumpe. Når du lader en varmepumpe forestå opvarmning af brugsvand og cirkulations vand i din bolig kan du nemlig roligt regne med at skære op imod tres procent af dine årlige varme udgifter.

Det er en besparelse der kan mærkes – og den betyder at din luft til vand varmepumpe har tjent sig selv hjem i løbet af ganske få år.

Luft vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er det besparende og klimavenlige alternativ

Den store besparelse skyldes at en varmepumpe generelt vil være mere effektiv når det handler om udnyttelse af den tilførte energi end et gammelt fyr eller en elektrisk radiator. Du sparer således på energien, og får dermed samme mængde varme til en lavere pris. Samtidig skåner du klima og miljø, og vil derfor kunne tage lange, varme brusebade og fyre op for varmen i boligen vinteren igennem uden at få dårlig samvittighed.

Den høje energi effektivitet bevirker desuden at du vil kunne opnå offentligt energi tilskud til etablering af en driftsikker og bæredygtig varmepumpe løsning i din bolig. På den måde kan du nedbringe omkostningerne i forbindelse med indkøb og montering af varmepumpe – og så vil der faktisk gå endnu kortere tid inden du har overskud på varme kontoen.

Få hjælp til indkøb af varmepumpe

Hos Amalo kan du få kvalificeret rådgivning angående valg af varmepumpe. Læs mere på Amalo.dk.

More articles