Sørg for tjekke konkurrenterne ud, før du vælger et domæne

29 september 2021 Emilie Jacobsen
image

Vil du oprette en hjemmeside? Men er du i tvivl om, hvilket domæne du skal vælge? I det tilfælde kan det være en god ide, at du lader dig inspirere af dine konkurrenter. Se på, hvad der går igen i forhold til deres domæner. Måske er der nogle ord, som de alle sammen bryder. Du kan selvfølgelig være heldig, at du er den, der bryder reglerne, og det går godt alligevel, men du kan langt fra være sikker på, at det er sådan. Derfor er det en god ide, at du sørger for at tjekke, hvilke keywords der går igen i deres domæner. Det kan give dig en ide om, hvilke ord du selv bør bruge i dit domæne. 

Når du har fundet et godt domæne, kan du tjekke domæne ledighed. Dermed kan du finde ud af, om det overhovedet er muligt for dig at købe domænet. Der findes en række forskellige sider på nettet, hvor du kan tjekke et domænes ledighed. 

Køb domænet selvom du ikke er klar til at oprette hjemmesiden

Når du har fundet frem til det rette domæne, er det vigtigt, at du sørger for at købe det. Dermed er du sikker på, at der ikke er andre, der får snuppet det, inden du er klar til at oprette din hjemmeside. Du kan sagtens eje et domæne, selvom du ikke har oprettet hjemmesiden endnu. 

Der findes flere forskellige udbydere, som du kan købe domæner igennem. Hvis du vil have et overblik over dem, kan du gå ind på ledigedomæner.dk. Det er en hjemmeside, der udelukkende beskæftiger sig med, hvordan du kan vælge det rette domæne, hvor du kan oprette dig henne og en række andre faktorer i forhold til domæner. Hvis du har brug for mere inspiration i forhold til domæner, kan du altså nemt få det på deres side. 

Flere Nyheder