Rejser til Sunny Beach – find dem online

21 July 2020 Astrid Pedersen

Er du ung, og skal du for første gang på sommerferie på egen hånd? Så kunne du overveje at tage en flok venner med dig til Sunny Beach.

Hvorfor bruge sommerferien i Sunny Beach?

Sunny Beach i Bulgarien er et yndet feriemål for unge mennesker fra hele Europa. Og det er der mange gode grunde til.

For det første er vejret – i modsætning til det danske på samme årstid – stort set konstant solrigt og varmt. Du risikerer ikke at komme ned til fem dages uafbrudt regn og gråvejr. De lune temperaturer – som regel mellem 25 og 30 grader – indbyder til udeliv ved pool og på strand. Og her vil du møde masser af ligesindede.

Sunny Beach er nemlig for det andet et fantastisk rejsemål når det handler om at møde nye mennesker på din egen alder. Dagene går med hyggelige og sjove aktiviteter som for eksempel beach volley og surfing eller hygge med kølige drinks i solen. Om aftenen kan du fyre den af i en af de mange strandbarer eller tage til skumfest med dine nye venner. Og natten tilbringer du på et lækkert hotel med fuldt udstyrede værelser.

For det tredje er Sunny Beach et trygt område som udelukkende anvendes til ferie formål. I Sunny Beach finder du stort set kun turister fra rejse bureauer med speciale inden for ungdoms ferier. Dette betyder at du primært er i kontakt med andre unge som kommer for at feste og hygge.

Der vil altid være uddannede guides til stede som sørger for at alt går ordentligt for sig. Og personalet i barer og på diverse hoteller er særligt uddannet til at håndtere situationer som kan opstå hvis der skulle komme for meget alkohol indenbords.

Find billige rejser til Sunny Beach hos DUF-Rejser

Du kan altid købe en billig pakkerejse til Sunny Beach gennem duf-rejser.dk

Read more