Find den bedste hundekurv eller hundeseng online

15 March 2021 Astrid Pedersen

Har du besluttet at anskaffe dig en firbenet ven af typen, som logrer med halen og elsker at gå tur? Så skal du være forberedt på at skulle handle stort ind, inden hunden ankommer. Du skal blandt andet ud og have fat på en hundeseng.

Hvorfor købe en hundeseng?

Måske synes du at det virker fjollet at skulle bruge penge på en seng til hunden. En hund kan vel lige så godt ligge på gulvet, eventuelt på et gammelt tæppe – eller i en billig flettet kurv?

Men her tager du fejl. En hund har behov for – og krav på – komfort når den skal sove. En hund er et tænkende og følende væsen som i lighed med dig selv vil få ondt i ryggen og sove dårligt hvis den skal ligge på det hårde, kolde gulv.

Som hunde ejer er du ansvarlig for at hunden trives og har det godt. Og herunder sorterer altså også facilitering af den gode nattesøvn.

Vælg den rette hundeseng til netop din hund

Du bør altid tage udgangspunkt i din hunds størrelse, vægt og type når du skal udvælge den rette hundeseng. En hundeseng skal yde god støtte til hundens krop, være udført i et behageligt og åndbart – helst naturligt – materiale, og samtidig kunne give hunden varme og komfort når det er koldt om natten.

Sengen må ikke være for lille, så hunden skal rulle sig sammen på ukomfortabel vis. Men det er også vigtigt at den mindre hund føler sig tryg ved at ligge i sin hundeseng hvorfor den heller ikke må være alt for rummelig. Fyldet i hundens seng skal være af en art som ikke er hverken for hårdt eller forblødt, men som yder optimal støtte. Og endelig er det smart at vælge en hundeseng med et vaskbart betræk.

Find din nye hundeseng på designforpets.dk

More articles