Din hund er tryg i et hundebur

07 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal hele familien ud og køre – inklusive det firbenede medlem? Så skal du have fat på et hundebur til bilen.

Selv om du og resten af din familie synes det er sjovt og hyggeligt at have Fido siddende på bagsædet eller i passagersædet er det faktisk ikke særligt trygt for hunden. Den vil kunne fornemme bevægelsen i bilen og samtidig vide at den ikke er herre over den.

Der skal ikke særligt meget til for at gøre hunden nervøs – og så kan den risikere at blive opfarende. En gøende eller på anden måde urolig hund kan distrahere chaufføren og føre til mere risikabel kørsel. Og så kan det hurtigt gå galt.

I tilfælde af en udskridning, en hård opbremsning, en skarp undvige manøvre eller et sammenstød kan hunden blive slynget rundt i kabinen med stor kraft. Dermed her hunden ikke blot i risikozonen for at skade sig selv, men også samtlige personer i bilen.

image

De voldsomme kræfter vil føje adskillige kilo til hundens vægt og forvandle den til et dødsensfarligt projektil. Og så er det at et trafikuheld, som I ellers kunne være sluppet helskindede fra, kan gå hen og få fatale udfald.

Anbring hunden i et hundebur – for hele familiens sikkerheds skyld

Derfor bør du, af hensyn til såvel hunden som til resten af din familie, sørge for at hunden er forsvarligt placeret i et solidt hundebur. Hunden vil bedre kunne slappe af – og din kørsel vil blive mere sikker.

Et hundebur behøver ikke nødvendigvis at være trangt eller ukomfortabelt for hunden. Du kan sagtens finde et godt hundebur som matcher såvel hundens mål og vægt som størrelsen på bilens bagagerum. Det er bare et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Hos Billiga-Hundburar.se kan du finde et stort og billigt hundebur til bilen som opfylder alle gældende krav til kvalitet og sikkerhed. Se dem alle på Billiga-Hundburar.se

Flere Nyheder