Dekorativt fototapet med forskellige motiver – find det online

13 May 2019 Astrid Pedersen
Dekorativt fototapet med forskellige motiver - find det online

Leder du efter gode idéer til hvorledes du kan dekorere væggene i dit hjem med farve, liv og inspiration? Så skulle du overveje et eller flere flotte fototapeter, som kan give dine vægge lidt ekstra spræl og føje nye dimensioner til hvert enkelt rum.

Hvad er fototapet?

Fototapet er, lige som almindeligt tapet, baner af papir særligt velegnet til opklæbning på vægge. Fototapet fås med mange forskellige motiver og i varierende temaer. Du kan måske huske fototapet fra firserne, hvor det var særdeles moderne med en sandstrand på drengeværelset, en New York skyline i gildesalen, eller en lys, dansk bøgeskov i pejsestuen.

Siden dengang har standarden for fototapet dog ændret sig en del til det bedre. Trykket er blevet mere farveægte og dermed knap så udsat for solfalming. Detalje graden er højere, og kvaliteten af papiret er langt højere end før i tiden. Du kan tilmed få fototapet med mange flere motiver end førhen. Du kan for eksempel vælge et fototapet, som ligner en rå murstensvæg eller en gulv til loft bogreol.

Til børneværelset eller teenager hulen kan du vælge fototapet med pop idoler, Disney prinsesser, superhelte fra Marvel eller DC universet eller måske fodboldstjerner.

Kan jeg selv opsætte mit fototapet?

Det er faktisk ikke så svært selv at sætte fototapet op, som det måske ser ud. Med den rette blanding af tapet klister, og en lille smule sans for detaljen, kan det sagtens lade sig gøre at sætte fototapet op på egen hånd, så resultatet bliver flot og uden synlige samlinger

Hvor finder jeg billigt fototapet?

Hvis du er på jagt efter fototapet, som ikke vælter budgettet, kan du med fordel besøge sohu-shop.dk. Her finder du et stort og varieret udvalg af fototapeter med forskellige motiver, som egner sig til såvel dagligstue og entre som til børneværelset, soveværelset eller teenagerens værelse. Se dem alle på sohu-shop.dk

More articles