Find iPhone reparation med kort ventetid

26 June 2020 Anders Lundtang Hansen

Her kommer lige et tjept tip, når du skal finde ud af, hvor du skal have ordnet din iPhone henne, hvis du vælger at gøre det hos en reparatør og ikke ved at sende den retur til forhandleren, hvor du fik telefonen fra.

Dog kan der nogle gange være mere garanti at hente, hvis man sørger for at få ens iPhone ordnet hos de rette instanser – men det kan så også komme til at tage lang tid, hvis den dansker sælger skal sende telefonen retur til producenten, før du kan få den retur i hel stand.

Der er jo nok mange, der vælger at benytte sig af samme fremgangsmetode, hvorfor der kan opstå en lang kø med at få lavet ens telefon, fordi der er mange foran en i denne kø.

Og der kan ske problemer i forsendelsen, man “mister” ens plads i køen, eller ens telefon bortkommer måske.

Vil man derfor være sikker på, hvor ens telefon befinder sig hele tiden, så er det jo klart smartest, hvis man afleverer den i en uafhængig butik, som har den på lager, mens de reparerer den – hvis de da ikke ligefrem gør det på stedet.

Men før du bare iler ned i til den lokale reparatør for at få den ordnet, fordi du ikke kan undvære din telefon særligt længe, og du vil ikke have, at den kommer for langt væk fra dig, så er det ikke sikkert, at hjælpen er størst hos dem, der er tættest på.

Dette skal ikke forstås sådan, at de ikke er gode til deres håndværk, men de kan måske også have ramt en periode med stor travlhed, men de vil gerne tage din opgave ind – men du kommer bagerst i en lang kø.

Derfor skal du altid på forhånd høre ad, hvor lang tid reperationen vil tage, og så lægger du lidt til, for så bliver du ikke skuffet.

Kan du leve med den tid? Eller skal du hen at finde et alternativ til iPhone repair?

 

Read more