Se om domænet er ledigt med denne domænetester

11 november 2021 Silje Hansen
image

advertorial

Står du og skal til at starte en ny virksomhed eller i gang med at lave en hjemmeside? Så kræver det naturligvis et firmanavn. Når du har fundet på et firmanavn, skal du naturligvis finde et domæne som passer til firmanavnet. Hvis det er en online virksomhed du har eller en hjemmeside som du ønsker at markedsføre online, så er det væsentlig at overveje, hvilket domæne du vælger.

I denne artikel hjælper vi dig med, hvilke overvejelser du kan gøre dig for at finde den helt rette domænenavn til din virksomhed. Vi kommer med tips til at finde det bedste domænenavn samt viser dig, hvor du kan teste om det er ledigt.

Hvilket domænenavn skal du vælge?

De fleste finder typisk først på et firmanavn før de begynder at overveje, hvordan ens hjemmeside skal se ud. Men for at blive synlig på internettet kræver det, at du ejer et domæne, som dit hjemmesidedesign bliver linket op til. Dette domænenavn er det som de besøgende taster ind i browseren, når de skal finde din virksomhed. Derfor er det væsentlig at overveje, hvilket domænenavn du skal vælge. 

image

Det er klart en fordel, hvis virksomheden eller hjemmesiden hedder det samme som det domænenavn du vælger. Genkendeligheden er vigtig, når kunderne skal finde din hjemmeside.

Du bør vælge efter et så kort domæne som muligt, så det er nemt for kunderne at stave til det og skrive det, når de skal finde din hjemmeside. Her er det også en fordel at undgå æ, ø og å, da det ikke er noget man bruger i udlandet. 

Her kan du teste om domænet er ledigt

Hvis du endelig har fundet frem til at et godt og klingende firmanavn, er næste skridt at finde ud af om domænenavnet er ledigt til det navn. Find ud af det ved at bruge denne domænetester.

Flere Nyheder