Læg en god strategi ved maling af lejlighed ved fraflytning

10 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Når man skal flytte fra en lejlighed, hvor man har lejet sig ind – som måske privat eller via et boligselskab – så er der ofte anført i lejekontrakten, at der skal ske maling af lejlighed ved fraflytning.

Dette kan man så nogle gange selv vælge, om man vil gøre selv, eller man vil betale andre fra at gøre det, om det så er nogle, man kender, der vil male for en, man får noget rabat hos nogle, man også kender, der har et malerfirma, eller man ganske enkelt slår op i den virtuelle telefonbog og finder en maler.

Nogle gange drejer det sig jo mest om, at man udfører arbejdet godt nok, end om man vælger at få professionelle til at gøre det, men andre gange kan der være krav i kontrakten om, hvorvidt det skal gøres professionelt.

Visse gange er der måske anført, hvem man skal bruge til at male lejligheden, da udlejer har en aftale med dette firma.

Forbered dig på dette malerarbejde

Men når man generelt skal flytte, så er det jo til noget nyt, også selvom det måske er en mellemstation, til man kan komme det ønskede sted hen.

Så man ser det gamle sted som noget, der hører fortiden til, så man fokuserer mere på, hvor man skal hen, at man har depositum, har skaffet møbler, hvornår man får nøglen og så videre.

Den gamle lejlighed skal man jo bare ud af klappen fra.

Men det er jo vigtigt, at man forlader den, så udlejer er glad, og man ikke ender med at have sure miner mellem hinanden på den front.

Dette kan man blandt andet hindre ved at sætte sig for god tid i forvejen, hvornår og hvordan man vælger at få malet den lejlighed.

Det skal jo blandt andet gerne passe med, at man har fået alle tingene ud af lejligheden først.

Flere Nyheder