lad en boligadvokat hjælpe når du køber hus eller lejlighed

04 March 2020 Astrid Pedersen
lad en boligadvokat hjælpe når du køber hus eller lejlighed

Har du en ny bolig i kikkerten, og er du klar til at købe? Så bør du kontakte en boligadvokat, som kan hjælpe dig med alt det formelle.

Hvordan kan en boligadvokat hjælpe mig?

En boligadvokat er din uvildige rådgiver i forbindelse med et boligkøb. Boligadvokaten fortæller dig alt det, din ejendomsmægler ikke oplyser, og kan således hjælpe dig med at undgå fejlkøb. Det kan for eksempel være, at din bolig er behæftet med fejl, eller at foreningen, i hvilken din nye lejlighed ligger, har optaget tvivlsomme lån.

Står du for at skulle købe hus, er det vigtigt at få klarlagt de kommunale lokal planer for området, således at du ikke risikerer at få husets værdi spoleret af bygge projekter. Alt dette kan godt være svært for menigmand at gennemskue, men for en boligadvokat er det ren rutine. Og så kan du sove trygt om natten, vel vidende at din boligdrøm ikke udvikler sig til et mareridt.

Er det dyrt at hyre en boligadvokat?

Når man står i en boligkøbs situation, er der mange udgifter som skal dækkes. Dette kan godt virke overvældende for måske især førstegangs køberen, som ikke er vant til udskrivninger i denne kaliber. Man kan hurtigt blive fristet til at spare lidt på de ikke påkrævede omkostninger, og i denne forbindelse kan det være fristende at undlade at kontakte en boligadvokat. En sådan repræsenterer jo trods alt en ekstra udgift.

Men her skal du tænke på, at det godt kan ende med at blive rigtig dyrt at spare boligadvokaten væk. En boligadvokat repræsenterer selvfølglig en økonomisk udskrivning, men denne er i reglen minimal – blot få tusind kroner – i forhold til det store billede. Og så kan en boligadvokat redde dig fra at begå fejl, som hurtigt kan komme til at koste dig langt mere.

Du kan finde en billig boligadvokat på eboligadvokat.dk

Read more