Hvor stiller man de firmajulegaver?

18 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen
image

advertorial

Én ting er jo det med at man skal have fundet sig nogle firma julegaver og have indkøbt dem i god tid – specielt hvis der er tale om nogle gaver, som der har fødevarer eller andet, som der har en udløbsdato på sig.

Her skal de ansatte helst have tingene hurtigst muligt, for det kan jo sagtens tænkes, at de gemmer de ting til senere brug, så derfor har man brug for, at de kan holde sig i længst muligt tid.

Når man så har fundet ud af, hvad man vil købe til de ansatte, hvor meget man skal købe og fundet stedet, hvor man skal købe dem, så skal man have dem opmagasineret et sted.

For selvom man er voksne mennesker, så er det jo rart med overraskelser, som der jo kendetegner julen, så det kan ikke svare sig bare at have dem stående fremme flere dage i forvejen, hvor alle kan gå og kigge på dem.

Tag firmajulegaverne frem i sidste øjeblik

Om muligt skal man helst have et rum, hvor gaverne kan stå uden at blive dårlige, og som der er færrest muligt mennesker, som der har adgang til, så overraskelsen ikke bliver spoleret.

Ved den senere fordeling af gaverne – som helst skal være ens – så kan man vælge at sige til de ansatte tæt på juleferien, at der er et område, hvor man kan gå hen at tage sin gave blandt dem alle sammen.

Men man kan også gøre det mere personligt, så man også undgår, at folk roder rundt i gaverne, før de tager dem hjem for lige at se, om der ikke alligevel skulle være lidt forskel på dem, så man placerer dem ved folkenes arbejdsstation.

Det kan være på deres kontor, deres skrivebord, eller hvor nu plejer at være, og så kan man skrive navn på, så der ingen tvivl er om, hvem der skal have den respektive gave.

Flere Nyheder