Frisk dit slidte trægulv op med en gulvafslibning

16 May 2020 Astrid Pedersen

Når et trægulv bliver så slidt, at det begynder at danne splinter i overfladen, bør du investere i en gulvafslibning så overfladen bliver pæn igen. Langt de fleste trægulve tåler, uanset type og træsort, en effektiv gulvafslibning – og med den tilhørende efterbehandling kan et gammelt, slidt trægulv faktisk komme til at stå som nyt igen.

Har dit gulv således brug for en gulvafslibning, kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice.

Hvordan kan DBF Gulvservice hjælpe mig med mit gulv?

Hos DBF Gulvservice kan du ikke alene få tilbudt professionel gulvafslibning og gulvafhøvling, udført af faglærte håndværkere. Du kan også få den erfarne gulvmands ekspert rådgivning i forhold til behandling af gulvet og den fremtidige pleje og vedligeholdelse heraf.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilken form for efterbehandling du vælger til dit trægulv. Med kyndig vejledning fra en kompetent gulvmand vil du kunne vælge en efterbehandling, som passer til gulvets type og beskaffenhed – og til dit temperament.

Består dit gulv for eksempel af træværk fra en mørk træsort som for eksempel mahogni eller kirsebær træ vil det sjældent give noget godt resultat at behandle det med lud, sæbe eller hvid lak. Og har du brug for et gulv som ikke er så plejekrævende eller sart i overfladen – for eksempel i tilfælde af at du har små børn eller kæledyr – vil det give bedre mening af behandle gulvets overflade med en hård lak frem for med sæbe eller olie.

Hos DBF Gulvservice vil du altid være sikret et smukt og holdbart resultat af din gulvafslibning og efterbehandling. DBF Gulvservice yder garanti på holdbarheden med en varighed som afhænger af behandlingens type. Og så har du et smukt og vel behandlet trægulv, som du kan have glæde af i mange år.

Du kan læse mere, og indhente et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling hos DBF Gulvservice, på gulvafslibning-priser.dk

Read more