Find din lokale vognmand og entreprenør i Viborg

14 April 2020 Astrid Pedersen
Find din lokale vognmand og entreprenør i Viborg

Har du brug for en dygtig entreprenør med base i den nordlige del af Jylland? Så kan du trygt kontakte den velrenommerede entreprenør og vognmands forretning Kurt & Carlo Kristensen.

Hvem er Kurt & Carlo Kristensen?

Kurt & Carlo Kristensen er en familie ejet og drevet virksomhed med speciale inden for vognmands og entreprenør ydelser i forbindelse med bygge og anlæg. Virksomheden er stiftet af Carlo Kristensen, og blev siden hen overtaget af sønnen Kurt.

Den dag i dag er det tredje generation af familien Kristensen, repræsenteret ved Kurts søn Lars og datteren Heidi, som driver den succesfulde virksomhed og så at sige holder hjulene i gang. Kurt & Carlo Kristensen har, foruden mere end tres års erfaring inden for vognmands kørsel, en bred ekspertise når det kommer til entreprenør arbejde.

Uanset om du har brug for en samarbejdspartner, som kan varetage byggemodning eller kloakerings arbejde, kan du altid få et godt tilbud hos Kurt & Carlo Kristensen. De dygtige og kompetente medarbejdere arbejder alle ud fra principper om at levere den bedste service af den mest solide kvalitet, og med en moderne og effektiv maskinpark er Kurt & Carlo Kristensen et stærkt bud på en pålidelig og alsidig entreprenør i Viborg.

Kurt & Carlo Kristensen services og ydelser

Når du kontakter Kurt & Carlo Kristensen med henblik på et tilbud om byggemodning af en grund, træder Kurt & Carlo Kristensen gerne til med stor og bred ekspertise inden for kloakering, fremføring af ledninger til vand og natur gas samt kabeltræk til elektricitet og fibernet. Uanset om du er privat kunde eller repræsenterer en større virksomhed eller en offentlig institution, vil Kurt & Carlo Kristensen sørge for at opgaven bliver løst til et rent tolvtal.

Du kan læse meget mere om de forskellige service ydelser hos Kurt & Carlo Kristensen i forbindelse med entreprenør arbejde i Viborg og det øvrige Nordjylland på cktransport.dk

Read more