Få et smukt smil med smarte Invisalign skinner

23 december 2020 Astrid Pedersen

Fik du rettet tænder i din barndom eller i din ungdom skete det sandsynligvis ved hjælp af fast monterede metal bøjler – også kendt under navnet togskinner. Du har næppe gode minder fra netop den oplevelse. De fleste voksne som fik rettet tænder som børn tænker med gru tilbage på de klodsede metal tandbøjler og det tilhørende regime af elastikker, nakketræk, hjelme og ganebøjler.

Det var langt fra nogen behagelig oplevelse at få rettet tænder på den måde. Og derfor er der også mange som dropper ud af programmet hvilket betyder at de må leve med skæve tænder i deres ungdom og voksenliv.

Få rettet tænderne som voksen

Den gode nyhed er at du faktisk ikke behøver at finde dig i skæve tænder. Det er nemlig på ingen måde for sent at få et flot og regelmæssigt smil selv om du allerede er kommet godt ud over din første ungdom. Mange voksne mennesker får den dag i dag rettet tænder ved hjælp af mere moderne og tidssvarende metoder som baserer sig på innovativ digital teknologi.

Den mest anvendte tandretning metode anno 2021 er Invisalign – et system bestående af transparente skinner individuelt tilpasset til netop dine tænder. Invisalign skinnerne fremstilles ud fra en 3D model af din mund og har til formål at trække dine tænder gradvist på plads ifølge en af tandlægen udstukket plan.

Samtlige skinner til hele forløbet fremstilles på forhånd, og du skal skifte skinne cirka hver fjortende dag. Invisalign skinner kan tages ud når du spiser eller børster tænder. Og så er Invisalign skinner 100% transparente hvilket bevirker at ingen kan se at du er i gang med et tandretnings forløb.

Du kan altid bestille tid til en gratis forundersøgelse med henblik på at vurdere dit potentiale som Invisalign klient hos You Smile I Smile. Kontakt You Smile I Smile direkte via yousmileismile.dk

Flere Nyheder