Børnemassage – for afslappede og harmoniske børn

04 May 2021 Astrid Pedersen

Er dit barn ofte uoplagt, plaget af smerter eller spændinger, eller får det ikke tilstrækkeligt med søvn om natten? Så vil det med stor sandsynlighed kunne have nytte af en rigtig god massage.

Hvornår har et barn brug for massage?

Måske har du svært ved at se hvorfor et barn skulle kunne have brug for at blive masseret. Et barn går jo ikke på arbejde mange timer om dagen, og vil ikke have alderen til at have tilegnet sig så mange skavanker som et voksent menneske.

Men her skal du tænke på at dit barn sagtens kan opleve ubehag i sin krop selv om det måske ikke sidder på et kontor eller står ved et samlebånd dagen lang. Mange børn har spændinger som følge af stress eller fordi der er ubalancer i kroppen. Og derfor kan barnet, lige som sin mor eller far, have rigtig godt af en halv til en hel time på briksen med jævne mellemrum.

Hvor finder jeg en massør som udfører børnemassage i Rødovre?

Hvis du mener at dit barn kunne have glæde af en god omgang børnemassage kan du med fordel opsøge klinikken Harmoni & Balance.

Hos Harmoni & Balance finder du Charlotte Birch Christensen som har mange års erfaring med forskellige former for krops behandling, her under afspændende massage og kropsterapi. Charlotte Birch Christensen behandler ud fra en empatisk og nærværende tilgang hvilket sikrer roen og balancen i behandlingen.

Når Charlotte Birch Christensen udfører børnemassage sker det med indføling og en stærk fornemmelse for barnets grænser og behov. Du kan, med andre ord, trygt overlade dit barn i Charlotte Birch Christensens varetægt. Og dit barn vil være i sikre og professionelle hænder hos Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance.

Du kan læse mere om Charlotte Birch Christensen og Harmoni & Balance, og bestille en tid til en børnemassage, på harmoni-balance.dk.

More articles