Send pakke til USA

11 September 2020 Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke til en modtager i USA – og er det første gang du står i denne situation? Så kan du med fordel læse med i det følgende hvor vi gennemgår alle de ting du skal være opmærksom på når du ønsker at sende en pakke på tværs af Atlanten.

Hvilke regler gælder når jeg skal sende en pakke til USA?

Når en pakke skal krydse kontinenter er det altid meget vigtigt at du er opmærksom på de regler der gælder for indførsel af varer i det pågældende land.

Mange lande har særdeles strikse regulativer hvad angår organiske varer, for eksempel fødevarer, frø og lignende. Overholder du ikke dem kan det hurtigt gå hen og blive dyrt for dig. For det første er det sandsynligt at din pakke bliver konfiskeret og dermed ikke når frem til modtageren. Og for det andet kan du risikere at få en klækkelig bøde.

Der ud over skal du være opmærksom på told og skat i det land du sender til. Disse kan variere fra stat til stat i USA, så her skal du sætte dig grundigt ind i hvilke som er gældende for modtagerens stat. Ellers risikerer enten du eller modtageren at ende med en ekstra regning i form af told eller afgifter som skal betales.

Hvor kan jeg få hjælp til at sende en pakke til USA?

Når du først er sikker på disse forhold skal du i gang med selve forsendelses proceduren. Dette behøver faktisk hverken at være dyrt eller besværligt.

Via den online pris beregner på forsendelses portalen pakke.dk kan du nemt og hurtigt finde den ideelle forsendelses model for netop din pakke, og bestille forsendelsen ved samme lejlighed. Send til USA med pakke.dk og få den bedste kundeservice og den højeste grad af tryghed igennem hele forløbet.

Read more