Professionel fjernelse af visdomstænder i Århus

05 February 2021 Astrid Pedersen

Oplever du pludselig at du har flere tænder end du plejede at have, fordi du er blevet beriget med et ekstra sæt kindtænder bagest i munden? Så er det dine visdomstænder som er brudt frem.

Hvad er visdomstænder?

Visdomstænderne er de allerbageste tænder i dit blivende tandsæt, og de sidste til at bryde igennem tandkødet. Hos mange mennesker kommer visdomstænderne aldrig frem – og hos de der får visdomstænder sker det som regel tidligst i teenager årene.

Det kan være generende når disse tænder bryder frem, uanset om det sker helt eller delvist. Der kan opstå betændelse i tandkødet og i gummerne, og en skæv visdomstand kan forhindre munden i at åbne sig.

Samtidig kan det være endog særdeles vanskeligt at holde visdomstænderne ordentligt rene. Dette giver øget risiko for karies og tandkødsbetændelse. Og derfor vælger mange at få fjernet enten alle visdomstænderne eller visdomstænderne i over eller undermund.

Hvor kan jeg få hjælp til fjernelse af visdomstænder Århus?

Hvis du er bosiddende i eller i området omkring Århus kan du med fordel kontakte Tandlægerne på Stjernepladsen hvis du ønsker at få dine generende visdomstænder fjernet. Tandlægerne på Stjernepladsen har mange års erfaring med fjernelse af visdomstænder såvel ved udtrækning som ved hjælp af kirurgi.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen får du fast lav pris på fjernelse af visdomstænder inklusive en grundig forundersøgelse som kan klarlægge hvilken metode der behøves.

Hvem er Tandlægerne på Stjernepladsen?

Tandlægerne på Stjernepladsen er en af de ældste og mere velrenommerede tandlægeklinikker i Århus. Med sin centrale placering tæt på offentlig transport er der gode adgangs forhold til klinikken uanset om du er på gåben eller cykel eller med bus eller tog.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen finder du de dygtigste og mest veluddannede personaler i form af tandlæger, klinik assistenter og tandplejere samt administrativt personale. Læs mere på stjerneklinik.dk

More articles