Pandekager til hverdag og weekend

11 February 2019 Maria Laugesen

editorial

Har du lyst til en omgang dejlige pandekager? En klassisk variant med syltetøj og sukker til dig og gæsterne som dessert efter aftensmaden, eller måske pandekager med nutella til børnene til frokosthygge? Det kan også være, at pandekagerne skal finde sin plads til morgenmaden eller ved brunchbordet, måske sammen med masser af frisk frugt og søde bær? Der findes et utal af måder at lave og servere pandekager på, og det er en sikker favorit både blandt voksne og børn – uanset om den bliver serveret til morgen, middag eller aften. 

Det er ikke kun tilbehøret, der varierer. Der findes masser af forskellige varianter af pandekager. For eksempel er der de tykke, luftige pandekager, som man ofte ser ved blandt andet amerikanske middagsborde. Der er de fransk inspirerede crepes, og så er der de tynde, sprøde pandekager, som vi oftest foretrækker i Danmark. Man kan selvfølgelig også lave madpandekager, som serveres med kød, grøntsager eller lignende, og som ikke har den søde smag, vi normalt kender. Således er der pandekager til ethvert formål og enhver anledning, uanset hvem der skal spise med, og hvordan din personlige smag er.

Mangler du en opskrift på de gammeldags pandekager, som vi kender dem og elsker dem her i Danmark, så kan du finde en skøn udgave her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/31044/pandekager-gammeldags. Disse pandekager har den søde, milde smag kombineret med et sprødt ydre og en blød midte. Perfekte til at blive fyldt med sukker og syltetøj og derefter rullet sammen, så den er lige til at spise. Opskriften er nem at følge, og så kan du hurtigt tilpasse den efter, hvor mange, I spiser med. Du kan også læse andre brugeres kommentarer og vurderinger for at få tips eller input, inden du giver dig i kast med opskriften. Dine gæster vil helt sikkert elske dig, hvis du serverer disse lækre pandekager! 

More articles