Overvågningskamera – din sikkerhed mod indbrud

28 July 2019 Astrid Pedersen
Overvågningskamera - din sikkerhed mod indbrud

Ønsker du at beskytte dit hjem imod indbrud? Overvejer du at gøre ekstra tiltag, som effektivt kan forebygge indbrud eller hærværk i din forretning? Eller ønsker du at sikre skolegården, byggepladsen eller den udendørs afdeling af for eksempel en trælasthandel eller et værksted imod ubudne gæster? I alle tilfælde kan opsætning af overvågningskamera gøre en kæmpe forskel – og samtidig skabe tryghed hos dig og din familie eller dine ansatte.

Indbrud – en reel risiko for boligejere

Hvert år sker der tusindvis af indbrud i private hjem. Disse indbrud, som for de flestes vedkommende har berigelse for øje, indtræffer som oftest i perioder, hvor familier traditionelt er bortrejst, for eksempel i ferien eller i forbindelse med højtider. Alle, som har været udsat for et sådant indbrud, ved, hvor forfærdeligt det er at se sit hjem endevendt og tømt for værdier.

Mange jule- eller påske ferier er blevet ødelagt på denne måde, og mange sommerferier har måttet afbrydes, fordi ubudne gæster er trængt ind i boligen. Selv om forsikringen dækker de økonomiske tab i relation til bortkomne materielle genstande, vil utrygheden og frygten for endnu et indbrud blive hængende i lang tid. Og næste gang er man måske ikke så heldig at være bortrejst …

Sikkerhed i hjemmet med overvågningskamera

Måske tænker du, at videoovervågning un er noget for erhversdrivende, som vil sikre sig imod tyveri og lignende. Men faktisk kan du som privat person også have glæde af videoovervågning. Et synligt opsat overvågningskamera foran husets indgangspartier kan afskrække mange indbrudstyve fra at gennemføre deres forehavende. Og skulle de alligevel vælge at bryde ind, kan du med indedørs overvågningskamera fange udåden på optagelser, som kan være til stor nytte for såvel politiet som for forsikringsselskabet.

Hos DKKamera finder du billigt overvågningskamera og alt andet nødvendigt udstyr til videoovervågning. Læs mere på dkkamera.dk

More articles