Nye vinduer?

14 April 2020 Pia Nielsen
Nye vinduer?

Der er ingen grund til at gå på kompromis med hverken stilen eller funktionaliteten, når du får nye vinduer. Med professionel vinduesudskiftning i Randers, kan du vælge netop de vinduer, der passer til din bolig – de store moderne med solfilm eller de nostalgiske hvide med sprosser. 

Er det tid til vinduesudskiftning i Randers?

Hvis det er markant koldere i din bolig, når vinden blæser eller temperaturen falder udenfor? Så kan det være, at dine vinduer er ved at være slidte. Hvis der konstant er dug på din termorude? Så er den måske sprunget og skal skiftes… men kan det betale sig kun at skifte glasset?

Når vinduerne er utætte

Med tiden kan ældre vinduer blive utætte, så der trækker for meget kold luft ind igennem glas eller ramme. Utætte vinduer sætter boligen i en dårligere energiklasse, som er negativt for husets værdi. Derudover betyder det en højere varmeregning, og det kan påvirke indeklimaet i boligen.

Indeklimaet i boligen skal være i den rette balance mellem fugtig og tør. Hvis vinduerne ikke er tætte, kan fugt trænge ind og udvikle sig til mug, svamp eller andet luftvejsgenerende. Er rammerne lavet af træ kan fugt medfører råd i træværket og medvirke til en lavere salgspris, hvis du står og skal sælge din bolig.

Vent ikke for længe med at udskifte utætte vinduer – det kan blive en dyr fornøjelse for både dit helbred og pengepungen. 

Når termoruden er sprunget

Termoruder er geniale til at regulere varmen i boligen og holde fugt ude. Men engang i mellem sker det, at de springer, og det betyder dels, at de ikke længere har den optimale termoeffekt, dels at der konstant er et hvidligt dug-agtigt skær på ruden. Du kan sagtens nøjes med at få skiftet selve glasset, men tjek lige prisen for en komplet vinduesudskiftning – det betaler sig sommetider. 

Read more