Når der er dømt reparation af iPhone

15 November 2018 Anders Lundtang Hansen
image

Hvor lang tid bruger du egentlig uden din smartphone i løbet af en dag?

Vi håber, du lagde mærke til det lille “uden” i ovenstående sætning, for det får dig måske til at genoverveje svaret.

Og nej, vi er ikke ude i en parole om at opfordre dig til at leve mere uden din smartphone. Vi nævner blot dette for at understrege, hvor lang tid man egentlig bruger med ens smartphone i løbet af dagen – uanset, om det er hverdag, arbejdsdag eller helligdag.

En af de mest udbredte smartphones er Apples iPhone. Den er relativt brugervenlig og var også forgangsmodellen for rigtig mange andre firmaer, der fulgte i kølvandet på at lave smartphones.

Man kan lidt se iPhone som ækvivalenten til 90’ernes PC, selvom det vitterligt er to konkurrerende firmaer. 

Man bruger sin iPhone til mange forskellige ting, da den er så meget mere end et telefon. Det er ens kontakt til omverden, man ikke kan se med det blotte øje.

Det er ens social media-opkobling. Ens kamera, ens GPS, ens lommeregner, ens lommelygte og meget, meget mere.

Hvem havde bare troet for 15 år siden, at vi ville rende rundt med sådan et vidunder i vores lommer?

Så stor en brug af en iPhone medfører også, at den kan blive udsat for mange forskellige former for situationer, der kan medføre skader, om man er en fummelfinger-typen eller ej. 

Skaderne kan være mangfoldige fra alt til at få ridset ens skærm en anelse, til at der er kommet buler på den. Styresystemet kan have gået sig en tur; man kan have fået en fejlmeddelelse, man ikke forstår. Den er frosset, eller karosseriet er gået helt i stykker.

Tag i den forbindelse fat i Irepair.dk. De kan fikse reparation af iPhone med de nævnte skader og meget mere til en fair pris og med høj service, så du er kampklar med din iPhone igen.

More articles