Lad din låsesmed sikre din bolig

22 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du bor i eget hus er der al mulig god grund til at kende den lokale låsesmed. Hvis du for eksempel har smækket dig ude af din bil eller af din bolig, vil din låsesmed kunne hjælpe dig med at få lukket døren op igen.

Det er selvfølgelig altid en fordel at vælge en låsesmed, som holder til tæt på bopælen, hvis du vil være sikker på hurtig udrykning. Skulle du få brug for at skifte samtlige låse på dørene til dit hus, kan låsesmeden også hjælpe.

Det er en god idé at udskifte låsene når du flytter ind i en ny ejerbolig, idet låsene kan være slidte, og der kan være mange nøgler i omløb. Og har du mistet en nøgle, er det altid smart at få omkodet samtlige cylindre således at uvedkommende ikke kan låse sig ind med den.

Få hjælp til sikring af hjemmet hos en låsesmed

Foruden oplukning af døre og omkodning af låse cylindre kan en låsesmed hjælpe dig med at gøre dit hjem mere indbrudssikkert. Mange låsesmede kan for eksempel tilbyde installation af integrerede låse systemer, alarmer og dørtelefoner, som gør det nemmere for dig at sikre din bolig og sværere for uvedkommende at skaffe sig adgang dertil.

låsesmed

Moderne låse systemer kan eksempelvis betjenes ved hjælp af en kode, en token eller en app på din telefon. Så er det slut med at skulle bekymre sig om bortkomne nøgler.

Mister du en token, kan du nemt slette denne fra systemet således at den ikke længere kan låse dine døre op. Og ønsker du ikke længere at andre, som er i besiddelse af kode, skal kunne skaffe sig adgang til dit hjem, ændrer du blot koden.

Hvor finder jeg en dygtig låsesmed?

Askerls kan hjælpe med alt hvad der vedrører dine låse. Læs mere på askerls.no

More articles