Hvorfor vælge coaching?

06 June 2020 Cecilie Mortensen

Hvis ikke du allerede kender til coaching, så er der god grund til at læse videre. Der er nemlig god hjælp at hente i et coaching forløb. Det gælder, uanset om du vil have hjælp til udfordringer på hjemmefronten, vennefronten eller i dit arbejdsliv.

Emnet der skal være i centrum i coachingen er selvfølgelig noget, som du helt selv bestemmer. Det er dig, som er med til at sætte dagsordenen, så du kan få præcis den hjælp, du gerne vil have.

Du kan derfor også forvente at få et skræddersyet forløb af din coach. 

Generelt så er coaching et godt valg, når du gerne vil fokusere på din personlige udvikling. Coaching er nemlig meget målrettet mod, hvordan du kan hjælpes videre i den situation, du står i – og tit og ofte er det lige præcis det, man har brug for. 

Hvad kan man arbejde med i coaching? 

Emnerne er mange, når man kommer i coaching. Det kan både relatere sig til ting i ens privatliv, men også til ens arbejdsliv. Det kan være et fokus på, hvad man ønsker mere eller mindre af, eller hvor man gerne vil hen i sin karriere. Heldigvis så er valget helt op til den enkelte. 

Det er meget normalt, at der arbejdes med hjemmeopgaver i coaching. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at man arbejder med sine udfordringer, når man kommer hjem fra ens samtaler.

Det er nemlig her, at det hårde arbejde for alvor begynder. Heldigvis så har man en coach, som kan løbende kan få hjælp og samtaler fra, så man hele tiden kan følge op på de mål, man har sat. Nogle gange er det nemlig en fordel, at man har en person i den anden ende, som holder en op på de ting, man har aftalt under coaching samtalerne. Det kan man også opleve her, hvis man vil have coaching i Ringsted. 

Read more