Giv gulvet en chance mere med en professionel gulvafhøvling i Hinnerup

30 April 2019 Astrid Pedersen
Giv gulvet en chance mere med en professionel gulvafhøvling i Hinnerup

Har dit før så smukke, massive trægulv lidt stor skade – for eksempel i forbindelse med fugt efter en oversvømmelse, eller ved hård belastning, som har beskadiget træværket – kan det godt se rigtig voldsomt ud. I modsætning til almindeligt, dagligdags slitage, som udmønter sig i overfladiske skønhedspletter og misfarvninger – og som kan fjernes ved en gulvafslibning – er denne type skader ofte dybe og mere alvorlige.

En vandskade kan få et trægulv til at bulne ud på de steder, hvor fugten har fået fat og fået træet til at svulme op. Dette kan betyde forskydninger i brædder, parketter eller planker, og faktisk give ganske store niveauforskelle i trægulvets overflade.

Samtidig kan træværket slå dybe revner, som samler skidt og snavs, og som får trægulvet til at se ud som om det er klart til at blive skrottet. Men du behøver ikke at fortvivle – dit trægulv kan sandsynligvis blive pænt igen med en grundig gulvafhøvling.

Hvad sker der ved en gulvafhøvling?

Når dit trægulv er så slemt beskadiget, at det kun kan reddes ved en gulvafhøvling, er det vigtigt, at du lader en professionel gulvmand varetage den hårde opgave. Hvis du selv forsøger dig med at betjene det tunge maskineri, kan du risikere at anrette endnu større skader på dit gulv – og så er det ikke sikkert, at der kan rettes op på det. Et trægulv kan nemlig ikke tåle et ubegrænset antal afhøvlinger, da der hver gang fjernes op til en halv centimeter af træværket.

En dygtig gulvmand kan hurtigt vurdere, om dit trægulv har en gulvafhøvling mere i sig – og hvor meget det er nødvendigt at høvle af. Når selve afhøvlingen er overstået, vil gulvmanden give gulvet en gulvafslibning, og slutte af med en efterbehandling, som beskytter og plejer træværket.

Du kan få et godt tilbud på en billig og professionel gulvafhøvling på gkservice.dk

More articles