Find det bedste sted til vinteropbevaring af båd i Sønderborg

16 February 2020 Astrid Pedersen
Find det bedste sted til vinteropbevaring af båd i Sønderborg

De fleste bådejere foretrækker at landsætte båden i vinter halvåret. For det førte er det begrænset hvor sjovt det er at hygge om bord på båden, når det er minus grader, og for det andet kan skroget tage skade, hvis der danner sig is i vandet ved redet.

Desuden vil man typisk foretage diverse små reparationer og almindelig vedligehold på båden mens denne ikke er i brug – og derfor kan der være mange fordele ved at opbevare båden i en tempereret lager hal med adgang til diverse faciliteter, som understøtter dette formål.

Hvor finder jeg bådopbevaring på Als?

Hvis du ønsker at bevare din båd trygt og sikkert i løbet af vinteren, kan du med fordel kontakte MJ Værft Augustenborg. Hos MJ Værft Augustenborg finder du, foruden nogle af Danmarks smukkeste og mest vel udstyrede bådpladser i værftets egen havn, rigtig gode opbevarings faciliteter i form af opvarmet lager hal.

Hvis din båd ikke har behov for at blive opbevaret ved en særlig temperatur, men sagtens vil kunne tåle vejr og vind, kan du også opbevare den sikkert på et beskyttet udendørs areal tilhørende MJ Værft Augustenborg.

Men kræver din båd regulerede forhold – hvis der for eksempel er tale om en båd med træskrog – og ønsker du at kunne foretage vedligeholdelses arbejde på din båd uden at skulle udholde regn, blæst og lave temperaturer, kan du benytte dig af tilbuddet om en fuldt isoleret og tempereret hal til opbevaring af båden.

Reparation og vedligeholdelse i forbindelse med vinteropbevaring af båd

Hvis du ikke selv har tid til – eller mulighed for – at udføre de opgaver, som hører sig til – for eksempel vinterkonservering af motor og båd, mastelægning, polering og bundmaling – tilbyder MJ Værft Augustenborg at forestå dette arbejde.

Du kan læse mere om vinteropbevaring på http://www.mj-vaerft.dk/da/vinteropbevaring.html 

Read more