En gul sofa findes også i lige DIN stil

01 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Du tror måske, at en gul sofa bare er sådan en tremandssofa, hvor man sidder ved siden af hinanden, og den har et ældgammelt design, fordi der ikke er så mange, der går efter den slags i deres hjem?

Det lyder jo noget fra 70’erne, og nu om dage er indretningen jo meget sparsom med farver, og der skal gerne være rette linjer på det meste.

Men som denne artikel beviser, så er en gul sofa ikke noget, der er stagneret; det er tværtimod noget, som man har taget seriøst og designet i mange forskellige retninger, så det minder om mange sofatyper og -design, som du kender dem – og også nogle som du bliver overrasket over at opleve.

Dette gælder også materialerne, som sofaerne er lavet af, om det er træ, stof eller læder, man har med at gøre.

Her er en sofa, der kan give kontrast til hjemmet, være et statement eller bare give god komfort.

Den gule sofa vil også passe ind hjemme hos dig

Besøg den artikel, som vi henviste til tidligere, og du vil se, at man faktisk har skabt gule sofaer i de versioner, som du er velkendte med, og som du måske kender fra tidligere hjem eller barndommen.

På den måde kan du næsten få noget nostalgisk hjem i dit eget hus, selvom det er helt nyt, eller du kan være på forkant med moden ved at få en gul sofa ind.

Den vil passe ind i både stuen, et gæsteværelse, udestuen eller et helt andet rum, hvor man har brug for en god sofa at sidde eller ligge i.

Der findes gule sofaer til hjemmet, hvor man er mange, der skal sidde ned samtidig, eller hvor man har brug for at kunne være flere til at ligge og tage en lur samtidig.

Og afarter af farven er der også nok at tage af.

Flere Nyheder