Akrylplast maling til facaden

26 februar 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Akrylplast malingen er et de mest brugte malinger til facaden. Denne maling er også den mest praktiske, det er netop derfor det bliver brugt så ofte, og så giver det også et rigtigt pænt udseende. Denne maling kan bruges til det meste, derfor er det næsten altid et godt valg til din bygning. Hvis du ønsker at vide mere omkring akryl plast maling, så kan du læse med her for at finde ud af mere. 

malerkanonen

Akrylplast maling

Som tidligere nævnt er det at at de mest bruge malinger til facade. Bindemidlet er akryl/plast opløst i vand og maligen er meget langtidsholdbar, smudsafvisende, robust over for vejr og vind, derudover er den også diffusionsåben. Malingen kan bruges oven på ny og allerede malet bund. Det kan benyttes på beton, puds og cementpuds. For at dette akrylplast kan hæfte godt, så er det meget vigtigt at underlaget er fast og grundigt afrenset, det er ikke beregnet til overflader der smitter af, for eksempel kalkede facader. Sugende underlag grundmales først med en udtyndende maling eller en forankringsgrunder. Malingen er med til at give en jævn og dækket, mat eller halvmat overflade, som man kan få i mange farver og nuancer. Akrylmaling kan også fås i en udgave, der specielt udviklet beregnet til sokler af puds og beton. Hvis dit underlag ikke er problematisk, at det for eksempel ikke smitter af, har rester af kalk eller at man ikke er klar over hvad det før er malet med, så er olieemulsionsmaling løsningen. 

Find en maler tæt ved dig

Du kan finde en maler meget let ved at lave en internet søgning, du kan for eksempelvis søge på “Akrylplast maling i Rødovre” og der vil komme en masse muligheder for dig. Du skal dog lige skrive din eget område ind for at finde nogen tæt på dig. Du kan også benytte dette link: https://malerkanonen.dk/maler-sjaelland/

 

 

Flere Nyheder