Wallstickers med mange motiver

30 January 2019 Anders Lundtang Hansen
Wallstickers med mange motiver

Har du nogensinde overvejet, at dine vægge derhjemme godt kunne trænge til lidt foranderlighed?

Så har du måske også overvejet, at en grundig maling kunne være løsningen, men det er jo ikke særligt opfindsomt, og man skal hen og købe maling, pensler, tape og fjerne møbler, og malingen skal tørre og…

Ja, så gider man ikke den mulighed længere.

Så har man måske besøgt eller set nogle, der har fået malet nogle motiver på væggen, hvor de maler direkte i fri hånd på væggen, eller de bruger en projektor til formålet.

Men her kan det også gå galt ved, at man enten ikke selv ejer evnerne til at gøre det flot, hvorfor det ender med at gå mere galt, end det gør gavn og bliver smukt.

Hvis man ligefrem har betalt en kunstner i dyre domme for at få det lavet, og man skal vente på, at malingen tørrer, og så bagefter er man ikke er tilfreds med værket, så nænner man næsten ikke at sige det til kunstneren.

Eksisterede der dog bare en løsning, hvor man hurtigt og nemt kunne få noget næsten unikt dekorativt på væggene, som ikke kostede mange penge, ikke ødelagde væggen, men som kunne bruges som inspirationskilde og samtaleemne for beboerne og gæsterne i huset.

Det gør det faktisk, og løsningen hedder wallsticker.

Bag ordet gemmer der sig egentlig det danske ord for ‘vægklistermærke’, men normalt er man jo ikke vild med at få sat klistermærker på ens vægge.

Disse wallstickers er dog markant anderledes, da de egner sig til brug på væggene, hvor de kan antage alt fra citater til figurer, der kan fylde dele eller hele væggen og passe ind i helhedsoplevelsen.

De er lette at sætte op og skaber flotte dekorative mønstre, der passer med malingen på væggene, hvor vi dog vil anbefale, at man bruger dem på en hvid væg.

More articles