Giv bonusser til de ansatte ved pudsning af væg

11 August 2019 Anders Lundtang Hansen
Giv bonusser til de ansatte ved pudsning af væg

Lad os sige, at du ejer et firma, der begår sig med at pudse vægge, laver malerarbejde og andre, men vi tænker lige i dette indlæg på at pudse vægge, om der er en enkelt eller flere.

Så er der flere ting du kan gøre, som kan motivere medarbejderne, og det behøver ikke koste alverden – faktisk kan noget gøres gratis eller med sådan en strategi, at selvom det koster noget på kortere sigt, så giver det sig udslag på bundlinjen for firmaet med positive tal.

Så du tjener faktisk på det.

Dér fik vi din opmærksomhed, hva?

Som vi skriver i rubrikken kan du give nogle bonusser til dine medarbejdere, og det behøver jo ikke være i forbindelse med julen eller andre tidspunkter, hvor medarbejderne kan føle, at chefen føler, han SKAL give den slags bonusser, selvom man er glad for det.

Det kan være i form af julegratiale eller nogle fysiske gaver, man kan nyde over juleferien, hvis der er lidt opsparet ferie, eller man bare lukker firmaet ned i julesæsonen, hvis der alligevel ikke er noget at lave.

Det koster jo at have ansatte gående, så man kan lige så godt lukke ned, når der ikke er noget at lave.

Men hvad med at give en bonus til alle medarbejderne på samme tid, også selvom der ikke er en anledning, et godt salgsresultat eller videre, men bare for at vise, at man værdsætter hver enkelt medarbejder?

Den slags skal nok give et bedre sammenhold, god omtale og renommé ude i miljøet, for kunderne kan også lide at høre, at de ansatte bliver behandlet godt.

Man kan også lave en slags månedens medarbejder-konkurrence, hvor man hver måned får en gave tildelt for at have ydet en ekstra indsats.

Lad så de andre medarbejdere stemme om den slags, men sørg for, at det ikke skaber splid og grupperinger i firmaet.

https://malerkanonen.dk/

Read more