Find flot, frækt og forførende lingeri online

31 July 2021 Astrid Pedersen

Kunne du godt tænke dig lidt ekstra variation i din undertøjsskuffe – og må det gerne være lidt mere forførende end de sædvanlige bomuldstrusser? Så kan du med fordel tage et kig i den lidt mere frække lingeri afdeling.

Hvilken type lingeri skal jeg vælge?

Hvis du er helt grøn ud i kunsten at købe lingeri bør du først og fremmest anskaffe dig et lækkert sæt bestående af BH og trusser. Disse skal udgøre basis for din voksende lingeri garderobe. Når du vælger BH og trusse sæt er det vigtigt at du kender din størrelse både hvad angår over og underdel. Det kan tilrådes at du prøver dig frem, og eventuelt får optaget bustemål og skålstørrelse i en fysisk lingeri butik.

Hofteholderen – lidt ekstra krydderi

Når du først har BH og trusser på plads kan du supplere med en lækker hofteholder. Med en hofteholder kan du holde dine strømper på plads. Og når du er iført en hofteholder er strømpebukser samt trusser faktisk overflødige hvilket gør hofteholderen til et af de frækkeste stykker lingeri der findes.

Korset eller corsage – for det ekstra va va va voom

Vil du sætte ekstra trumf på din lingeri samling kan du udvide denne med et flot korset eller en af de blødere og mere komfortable corsager.

Med et korset kan du tæmme dine former og opnå den eftertragtede timeglas facon. Dette er særdeles attraktivt på i forvejen kurvede kvinder. En corsage har ikke helt samme løftende og støttende effekt men kan til gengæld bæres i mange timer uden at det går hen og bliver ubehageligt for dig.

Hvor finder jeg det flotteste lingeri?

Hvis du er på udkig efter lækkert lingeri i top kvalitet kan du med fordel kigge på nettet. Her finder du Love Lingeri – en af Danmarks førende online forhandlere af lingeri. Læs mere på https://www.love-lingeri.dk/ 

More articles