Få professionelt parkeringsopsyn på dine private parkeringspladser

26 February 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for hjælp til at få has på uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser? Så kan du med fordel kontakte et privat parkeringsselskab, som kan hjælpe dig med at holde parkeringssynderne fra døren. Og til dette formål kan du med stor fordel vælge det danske parkeringsfirma UnoPark.

Hvilken parkeringsløsning skal jeg vælge?

Når du bruger UnoPark som dit parkeringsselskab, behøver du ikke at vælge mellem faste modeller, når det handler om parkeringsløsninger. UnoPark hjælper dig til at vælge de parkeringsserviceelementer, som skal indgå i netop din aftale. Du får som kunde hos UnoPark tildelt din egen personlige konsulent, som hjælper dig med at sammensætte din helt personlige parkeringsløsning.

Din aftale hos UnoPark vil tage udgangspunkt i netop dine parkeringspladsers unikke opbygning samt deres størrelse og disposition. Nogle parkeringsløsninger inkluderer adgangskontrol med eksempelvis pullerter og bomme, som kan aktiveres ved hjælp af enten nummerpladegenkendelse eller et adgangstoken – eller ved indløsning af parkeringsbillet.

Er dine parkeringspladser ikke egnede til denne form for parkeringsservice, kan du i stedet vælge en parkeringsløsning, som indeholder parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved dygtige og erfarne parkeringsvagter.

Med denne løsning kan du ikke begrænse eller kontrollere adgangen til dine parkeringspladser, men du får til gengæld mulighed for at sanktionere uvedkommende eller hensynsløs parkering. UnoPark forestår korrekt og synlig skiltning af dine parkeringspladser og hjælper gerne med udstedelse af parkeringstilladelser – såvel permanente som midlertidige.

UnoPark stiller også gerne uddannede parkeringsvagter med beføjelser til udstedelse af bødeforlæg til rådighed og sørger for, at det skyldige beløb inddrives fra eventuelle parkeringssyndere. Og du får selvfølgelig fuld adgang til administration af dine parkeringspladser, for eksempel i forbindelse med udstedelse eller inddrivelse af parkeringstilladelser, gennem en brugervenlig app, som installeres på din smartphone eller tablet.

Du kan læse mere om UnoPark på virksomhedens hjemmeside https://unopark.dk/parkeringskontrol/.

More articles