Få flot gulv igen med gulvafslibning

15 November 2018 Tina Høy
image

Gulvafslibning

gulvkanonen.dk kan du få tips til, hvordan dit gamle trægulv kan se ud som nyt igen. 

Ser dit trægulv trist og slidt ud? Trænger det til nyt liv? Gulvkanonen har slebet og efterbehandlet rigtig mange gulve igennem tiden, og de tør derfor godt at kalde sig selv for eksperter inden for området. 

Gulvkanonen står altid klar til at rådgive dig om hvilken type af behandling, der vil være den bedste for lige præcis den type trægulv, du har.

Hos dem får du altid et gratis og uforpligtende tilbud, inden de går i gang. Det foregår enten via telefon, mail, eller ved at de kommer ud og kigger på opgaven. På den måde er du sikker på opgavens pris og omfang, inden de går i gang.

Trænger dit trægulv til nyt liv?

Når lakken på dit trægulv er slidt igennem eller har mange synlige ridser, er det nødvendigt med en afslibning. Der er sjældent brug for at høvle gulvet, hvilket også tærer mere på gulvet end en gulvafslibning. Når Gulvkanonen sliber dit gulv, sliber de omkring én millimeter af overfladen, hvilket ikke er meget – dog er det nok til at gøre gulvet klar til behandling. Her anvender de enten lak, lud, olie eller maling, alt efter hvilken gulvtype, du har – og hvad du selv ønsker.

Når først gulvet er blevet slebet, er det ikke helt lige til at gøre det om, hvis resultatet ikke er blevet som ønsket. Det er Gulvkanonen klar over, og derfor er de meget omhyggelige, når de arbejder. 

Hvordan foregår slibning af gulve?

De starter altid med at lave en grovslibning af gulvet. Det gør de for at fjerne rester fra tidligere efterbehandling og rette de ujævnheder, der måtte være. På den måde får gulvet den samme, ensrettede overflade overalt. Derefter foretager de en finslibning, der giver en glattere overflade og et pænere resultat i sidste ende. 

More articles